IT juhtide juhtimis stiilid

Tere! Täna vaatleme kahte tuntud IT-juhti, kes on oma valdkonnas tuntud ning esindavad erinevaid juhtimisstiile. Üks neist on Apple'i tegevjuht Tim Cook ning teine välismaalt pärit juht, keda me hiljem tutvustame.

Alustame Tim Cookist. Cook on olnud Apple'i tegevjuht juba aastaid ning ta on tuntud oma stabiilse ja strateegilise juhtimisstiili poolest. Ta keskendub ettevõtte pikaajalisele visioonile ja stabiilsusele, viies Apple'i uute kõrgusteni ning juhtides ettevõtet kindlakäeliselt läbi erinevate väljakutsete.

Nüüd aga teise juhi juurde. Kuigi me ei saa öelda, et see teine juht oleks sama tuntud kui Tim Cook, on ta siiski üks IT-maailma olulisemaid nimesid. Tema nimi on Sundar Pichai, ja ta on Google'i tegevjuht. Pichai esindab juhti, kes on avatud suhtleja ja inspireerib oma meeskonda loovuse ning uuendustegevusega. Ta on tuntud selle poolest, et toetab avatud arutelusid ning julgustab inimesi väljendama oma ideid ja mõtteid.

Kokkuvõtteks võib öelda, et nii Tim Cook kui ka Sundar Pichai on olulised figuurid IT-maailmas, kuid nende juhtimisstiilid on erinevad. Cook keskendub stabiilsusele ja strateegiale, samas kui Pichai toetab avatud suhtlemist ja uuendusi. Igaüks neist esindab erinevat lähenemist juhtimisele, kuid mõlemad on olnud edukad oma valdkonnas.

 Allikad:

https://press.farm/tim-cook-leadership-style-apples-ceo/

https://wp.shaktiwebsolutions.com/the-leadership-style-of-sundar-pichai/

Comments

Popular posts from this blog

ERR, Postimees ja Uus meedia...?

Interneti kujunemislugu

Noppeid IT ajaloost